Monday, November 25, 2013

Družno z Drugom rešujemo križanke in bildamo Jazone

Vodoravno: brazda, presta, lotion, lantan, obed, Jean, Elo, kos, takt, Anka, Ettal, vožnja, falanga, plakat, utaja, pair, Bohr, gal, ens, dira, mond, retina, Ljerka, mlamol, faraon. Komaj povit osušč pri križankah.









Ramzes Drugi služi sončnemu božanstvu Kephri, kot že tisoče in ducati tisočev uporabnikov tega sveta.!. Služi kot služijo ministranti, uredniki in uradniki. Mimo plaže se zapelje kolona ferarijev - množica kopalcev se obrne v njih smer - kot opilki poklekajo pred magnetom, kralj se pelje, gospoda gredó, zvezda se je sprehodila po zemlji - samo za ilustracijo razmožganjenega mlamola.





Samo da bolj dosledno. Arhivira, zbira in na ogled Postavi. Valjenje je sveto poslanstvo. Hrumeče balinanje pogoltnega diskurzka pred intelektualistično beznico. Mozartkugel, Prešernova kroglica, Kosovc.

Fran Erjavec je bil malo drugačen. Jenko je bil še malo drugačen, pravi Arslan Neovlah (odlikovani postargonavt). Viktor P. je rekel, da je câr. Njemu ni za verjeti, zato ga imamo radi. Več o njegovem pričevanju kaj kmalu na Levjem gradišču.

No comments: